Hejhej, vinkvink

Kul att just du hittat hit!

Being Passionate is the shitLånar mitt favoritcitat “Being passionate is the shit! [You know, follow your heart!]” från Therese Sennerholt, till mitt första inlägg här på bloggen. Sammanfattar ungefär allt jag tror på (nåja). Och jag hoppas att det kommer att märkas på den här bloggen, att det handlar om passion – i det här fallet för design. Och att gå sin egen väg, följa sitt hjärta. Jag kommer att bjuda på min vardag i mitt hus och min trädgård, mina tankar om inredning och design och inblickar i vad som händer på designscenen, framförallt i Sverige.

Hoppas du vill följa med mig!

 

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>