Skönt avslappnat hörn

Jag har inte varit allt för trädgårdsintresserad tidigare, trots att jag har haft egen trädgård i typ 18 år.
Men något har hänt den här våren. Jag driver upp sticklingar, skapar små trädgårdsland, planerar och drömmer. Det är för första gången kul och inte ett jobbigt måste som ligger som ett ok över axlarna.

Och igår tittade jag på Trädgårdsonsdag för att få inspiration och input.

Hippiehörnet på Trädgårdsonsdag

I gårdagens program skapade man denna “hippiehörna”. Och den tilltalar mig. Naturen är ju osymmetrisk och gör lite som den vill när vi inte är där och tämjer den. Och lite av det tycker jag man fångat med detta hörn. Jag fick också ett bra tips på vad man kan göra med hyllkonsoler som jag har ett gäng av.
Mitt absoluta no-no i trädgården är sådana där vindspel som låter och klongar i vinden. (Troligen från filmen “Handen som gungar vaggan”, ryyysning. Vet du vad jag menar?)
Men den här lösningen med tygremsor – antingen i en sammanhållen färgskala eller som här, lite smått utflippat skulle jag definitivt kunna tänka mig.

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>