Helgmyset eller helgryset?

Dags att fundera över helgmys eller helgrys igen. Och jag är ledsen, men inte mycket helgmys-skimmer över vår helg denna gång. Mest helgrys är jag rädd. Vädret kan man ju klaga på, men det är ju redan rätt gjort vid det här laget. Mer handlade det om att helgen mest innehöll måsten som suger lite must ur. Så som det är ibland helt enkelt.

Skärmvägg till spetsgardin

Bjuder istället på en lösning jag fixad ihop tidigare i veckan. Maken rensade bland gamla plankor och annat och hittade en gammal höjdhoppsställning som min pappa snickrat ihop till mig och min bror för många år sedan. Den skulle till tippen tänkte mannen – men jag såg istället, här har vi stommen till ett litet insynsskydd.
Ett par rundstavar hittade vi också och en gammal kvarleva från 90-talets gardiner låg långt bak i en låda. Jag sprättade bort volangkanten, och sydde en till kanal, borrade hål för rundstavarna och trädde på tyget. Summasummarum runt en 30 minuters jobb. Och vips har jag en flyttbar skärmvägg till trädgården.

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>