Modern retro i radhuset

Modern retro

För någon vecka läste jag om denna lägenhet i DN och jag fastnade så för den här bilden, från ett radhus i Vällningby. Familjen beskriver sin stil som modern retro. Och mycket är köpt på Blocket, Tradera, Lauritz och Bukowskis market berättar de.

Och den här stilen gillar jag mycket. Ombonat, modern design blandat med retro/vintage/60-tal. Ett vardagsrum att trivas i. Långt bort från de sterilvita hem som så länge valsat runt i inredningsvärlden. Jag hoppas den tiden är förbi.

Bild: dn.se

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>