Formex-baksmälla?

Nja, inte jag men många av mina vänner och bekanta som traskat gångar upp och gångar ned på Formex känner sig säkert smått slitna idag, och förhoppningsvis även inspirerade. Eftersom jag fått följa Formex på distans i år gör jag det på det bästa sättet som finns – via initierade bloggare. Just nu läser jag vad Frida på Trendenser, Henrick på Henricks Tankegångar och Maria på Nordic Design Collective har att säga om mässan i år och en av spaningarna verkar vara Grafica som Frida fyndigt myntade. (Läs mer om det på Trendenser!)

Min helg ägnades istället åt att springa Midnattsloppet, och det kan jag lova, kändes som en baksmälla dagen efter. Definitivt en blandning av helgmys och helgrys på den! Visst får man lite (skönt) rys av den här bilden?
Midnattsloppet

Bild: Midnattsloppets Facebooksida

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>