Flyttkarusell

Här hemma pågår en flyttkarusell av dess like. Bonussonen flyttar hemifrån i veckan, den yngre sonen skall flytta in i mitt kontor och hans gamla rum skall bli nytt kontor. Överblivna möbler skall säljas, gamla garderober målas, perforerade väggar skall spacklas och bli som nya. Jag funderar just nu över hur nya kontoret skall inredas så det blir både praktiskt och trivsamt.

Den här bilden har jag pinnat sedan tidigare som en inspiration till det nya. Minus de vita väggarna, det kommer bli något med mer färg. Troligen tapeter för att mjuka upp det lite.

Inspiration till hemmakontor

Jag gillar tanken på att ha en lång bänkskiva längs hela kortväggen. Vi har ett stort fönster på den väggen som vätter ut mot baksidan och vår perennrabatt och rosspaljé. Tänker mig sitta där och blicka ut över grönskan och bli inspirerad och lugn. Vi får väl se…

Bild: Ursprungligen från mäklarfirman Karlsson&Uddare

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>