Gamla porslinsnyheter från Burfitt

Mademoiselle Oiseu Backgammon av Lovisa Burfitt

För ett tag sedan kom nya delar i Lovisa Burfitt-designade porslinsserien Mademoiselle Oiseau från Rörstrand. En serie jag gillat sedan den kom, och till slut köpte jag min första mugg i somras. Nu finns ännu en mugg, och en lite större assiett med katten, fåglarna och självaste Mademoiselle. Dessa heter Backgammon.

Mademoiselle Oiseu Backgammon av Lovisa Burfitt

Min mugg är bara min och i den dricker jag mitt morgonkaffe varje dag. Den har faktiskt en perfekt form. Lite vidare, lite bredare och lite tunnare än andra koppar utan öra vilket gör att den är extremt skön att ha i handen. Och trots att det är så pass tunn bränner man sig inte, och kan hålla runt hela muggen utan att det blir för varmt. Wilma like :)

Bilder: rorstrand.se

Också passionerad? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>